Våra utbildningar och tjänster

"Utbildning och att praktiskt komma igång med något innebär utveckling, vare sig det gäller organisationen eller enskild individ så är det förutsättningen för en önskad framtid"

Zapp® för organisationer

Gå från ord till handling. Denna kurs är för er som vill certifiera er för metodiken och bli självgående i Zapp metodiken. Finns både i svensk och engelsk version.

Läs mer och se om det finns lediga platser

Ledarkompetensernas discipliner

En ledarskapsutbildning under 1+1+1 dagar + praktisk tillämpning.
Forskningen pekar entydigt på de positiva effekterna av ett transformativt och transaktionellt ledarskap – både för hälsan i sig och för lönsamheten i en organisation, vare sig den uttrycks som nöjda kunder, medarbetare eller i resultaträkningen.

Läs mer och se om det finns lediga platser.

Zapp® för konsulter

Certifiera dig i Zapp!
För dig som vill bredda din kontaktyta och få fler uppdrag. Du är fortfarande egen och fri, men kan växa och få hjälp av nya kollegor.

Läs mer och se om det finns lediga platser.

Respektfullt ledarskap

Ett respektfullt ledarskap genererar ett respektfullt medarbetarskap, det ena överlever inte utan det andra. Den insikten kan vara början till en organisationskultur som tar avstamp mot där ni vill vara inom 6 månader. Anpassas efter den kultur som idag finns i organisationen.


Läs mer och se om det finns lediga platser.

Kommunikationsutbildning

Tycker du att det är viktigt att skapa gynnsamma möten som leder till en positiv förändring och resultat? Då är det här steget för dig.


Läs mer och se om det finns lediga platser

Här finns en tjänst 

Öppen fråga blir till grafik

Ställ en fråga inom organisationen eller varför inte ut mot era kunder.
Mottagaren svarar med sin egen fria text.
Resultatet kommer som överskådliga grafer - du får koll direkt!


Beställ här

Här finns Arbetsprofilanalyser

Profilanalyser för arbetet
Identifiera och få en återkoppling av arbetsbeteende, drivkrafter och Emotionell Intelligens EQ och hur det kan påverka arbetslivet med dess hinder och möjligheter.

Samtliga analyser återkopplas av erfarna konsulter

Beställ här


Här finns en coach

Här får du eller någon ni väljer sin egen coach
En professionell coach samarbetar med personen. Hela processen kan personen sedan följa digitalt. Utifrån önskad målbild väljs den bästa coachen att leda förloppet.

Hela processen kan följas i Zapp:s digitala moln

Beställ här


Administrativt stöd

Om ni ibland har behov av att få en extra digital administrativ resurs, endera i arbetet runt Zapp metodiken eller andra delar som ibland händer i det administrativa arbetet, och där ni enkelt vill få en sådan resurs.

Så finns den här

Beställ här

Rekommenderat: en bok om vilja.
Köp den här

Stärk din vilja – Övningar som ger resultat!

Här får du 12 konkreta övningar i en 10-stegs modell som du sedan kan bära med dig både privat och i jobbet. 71 sidor. Det kallas personlig utveckling och precis som allt annat som du vill behärska så kräver det träning och kontinuitet. Till din hjälp finns också ljudfiler som guide under övningarna.
Den träningen kan du sedan följa digitalt i Zapp, om det finns ett sådant abonnemang, både resultatet och effekterna av det som du åstadkommer.
 
Välkommen till en intressant värld!

Beställ boken

Pris och antal
172 kr/st + moms och frakt 78:-