Drygt 30 års arbete i olika befattningar och positioner inom reseindustrin har givit mig en god erfarenhet och insikt i vad service, samarbete och ledarskap betyder för oss människor.

År 2015 tog jag med mig all den erfarenheten och insikten som egen konsult inom organisationsutveckling. Med tydliga och knivskarpa modeller för att utveckla och coacha människors vilja till sitt personliga ansvar och därmed möjligheten till val och påverkan i sin arbets- och livsvardag. 

Det har gett mig förmånen att fortsätta att utvecklas i uppdrag inom ett 40-tal olika företag som exempelvis (Scandic, American Express, Toyota Sweden, Handelskammaren Mälardalen, Brynäs IF, Office It-Partner) och branscher och hierarkier samt ett flertal styrelseuppdrag, certifieringar och fortbildningskurser som gör mig till en senior handledare idag.
Att också i ett tidigt skede av livet ha fått utvecklats inom ungdoms- och elitidrotten, inom bandy och till viss del golf, har bidragit till en tydlig insikt om vad träning, målarbete och vilja kan bidra till, för både jaget och laget.