Våra utbildningar och tjänster

"Utbildning och att praktiskt komma igång med något innebär utveckling, vare sig det gäller organisationen eller enskild individ så är det förutsättningen för en önskad framtid"

 • Zapp® för organisationer

  Certifiera dig för Zapp®
  Gå från ord till handling. Detta är för er som vill certifiera er och bli självgående i Zapp metodiken i organisationen. Finns både i svensk och engelsk version.

 • Zapp® för konsulter

  Certifiera dig i Zapp® för dina uppdrag!
  För dig som vill bredda din kontaktyta och få fler uppdrag. Du är fortfarande egen och fri, men kan växa och få hjälp av nya kollegor.

 • Respektfullt ledarskap

  Ett respektfullt ledarskap genererar ett respektfullt medarbetarskap, det ena överlever inte utan det andra. Den insikten kan vara början till en organisationskultur som tar avstamp mot där ni vill vara inom 6 månader. Anpassas efter den kultur som idag finns i organisationen.

 • Resultat coaching

  Tycker du att det är viktigt att skapa en hållbar plattform för coaching som leder till en positiv förändring och resultat? Då är det här steget för dig.

 • Frigör kraften i ditt ledarskap

  En av våra kunder sa att det är som att ha en egen PT och det stämmer. Du behöver ett bollplank vid din sida som coachar dig. Det är den som läser av stämningarna inom organisationen och gör den till en styrka på din marknad. Det skapar din helt unika ledarroll med dig i förarsätet.


En öppen fråga blir till grafik.

Ställ en fråga inom organisationen eller varför inte ut mot era kunder. Mottagaren svarar med sin egen fria text. Resultatet kommer som överskådliga grafer - du får koll direkt!


Här får du veta mer


Profilanalyser för arbetet

Identifiera och få en återkoppling av arbetsbeteende, drivkrafter och Emotionell Intelligens EQ och hur det kan påverka arbetslivet med dess hinder och möjligheter.

Samtliga analyser återkopplas av erfarna konsulter

Här finns mer info


Här får du eller någon ni väljer sin egen coach

En professionell coach samarbetar med personen. Hela processen kan sedan följas digitalt. Utifrån önskad målbild väljs den bästa coachen att leda förloppet.

Hela processen kan följas i Zapp:s digitala moln

Här börjar resan med en erfaren coach


Resultat Coaching

Coaching handlar om att stötta  för att nå individers mål som samtidigt stöttar vägen till de långsiktiga målen.

Här finns den metodiken

Nästa steg


Rekommenderat: En bok om vilja.
Få den här utan kostnad och bered dig på en upplevelse!

Stärk din vilja – Övningar som ger resultat!

Här får du 12 konkreta övningar i en 10-stegs modell som du sedan kan bära med dig både privat och i jobbet. 71 sidor. Det kallas personlig utveckling och precis som allt annat som du vill behärska så kräver det träning och kontinuitet. Till din hjälp finns också ljudfiler som guide under övningarna.
Den träningen kan du sedan följa digitalt i Zapp, om det finns ett sådant abonnemang, både resultatet och effekterna av det som du åstadkommer.
 
Välkommen till en intressant värld!

Beställ boken gratis

Boken är gratis + 30 dagars egen träning och uppföljning i Arenan, om du vill, som är en del i Zapp metodiken. 
Det är helt frivilligt att ansluta sig till Arenan - 
Vi hjälper dig att komma igång med det du vill bli bättre på!